Agenda (evenementen, cursussen en bijeenkomsten

15, 16 en 17 januari 2019 Vakbeurs voor de Groene Sector - 20e editie - in de Evenementenhal te Hardenberg (Energieweg 2). Uitsluitend voor genodigden binnen het vakgebied!

februari/maart 2019 - bomenactie op het voedselbos te Glimmen (t.o. nr 17 aan de Meentweg) - zie  www.voedselbosglimmen.nl

Vanaf 1 juli 2018 ontwikkeling van een voedselbos en permacultures door "Duurzaam Tuinen" - zie www.duurzaamtuinen.nl  aan de Meentweg t.o. nr. 17 te Glimmen (Gr.)

Vanaf 24 april 2018 t.e.m. 4 november 2018 wordt de 27e editie gehouden van het Concours des Jardins in Chaumont-sur-Loire met als thema "Tuinen van de Gedachte". De tuinen, uitgedacht door zowel uiteenlopende als inventieve teams, verwijzen naar de werelden van  beroemde schrijvers als Jean-Jacques Rousseau, Octave Mirbau, Marcel Proust en George Luis Borges naar Indiaanse legenden, naar de soefiverhalen uit "De samenspraak van de vogels", of vormen een materiŽle knipoog naar de weg die onze gedachten afleggen.
De ontwerpen zijn afkomstig door o.a. grafische kunstenaars, landschapsarchietcten, architecten, urbanisten, maar ook senografen, regisseurs en zelfs een antroploog, een meubelmaker, etc. Stuk voor stuk vol talent en bezieling. De ideeŽn zijn afkomstig uit Rusland, de USA, Duitsland, ItaliŽ, Japan, Zuid-Korea, Canada en Frankrijk

 Zie verder www.domaine-chaumont.fr